Bine ați venit la Real Snooker Tour

ASOCIATIA – REAL SNOOKER TOUR (RST) s-a înființat la data de 01-11-2013 având ca membri fondatori trei jucători de snooker cu experiență atât în țară, la campionatele naționale și cele organizate de diferite cluburi zonale, cat și peste hotare la campionatele mondiale, europene, turneele de profesioniști Player Tour Championship și cele de tip Open organizate de diferite asociații și federații din alte țări.

Cei 3 membrii fondatori ai asociatiei sunt : Rareș Sinca, Paul Croitoru si Florentin Ciobanu iar impreuna cu Cosmin Postole a luat nastere Century Snooker Academy. RST are ca scop principal dezvoltarea snooker-ului din Romania prin antrenamente, organizarea de evenimente snooker-istice, fie că vorbim despre concursuri, fie că vorbim despre meciuri demonstrative, fie că vorbim despre evenimente informative și publicitare, și nu in ultimul rand fie că vorbim despre sesiuni de antrenemente cu cei mai buni antrenori din lume.

Viziunea noastră

Viziunea noastră a pornit de la necesitatea unei astfel de organizații, care să cuprindă întreaga țară și să dezvolte un proiect pe termen lung, în care să fie implicați atât jucători cât și oameni de rând care iubesc acest sport și doresc să contribuie la dezvoltarea lui.

Unde vom ajunge?

Nu putem promite că vom avea un jucator în Main Tour în următorii 5-10 ani, dar cu siguranță promitem că vom face tot ce ne stă în putință să promovam calitățile acestui sport: onestitate, bun simț, disciplină, eleganță, seriozitate. Nu vom uita să creăm o atmosferă frumoasă la fiecare eveniment, fără de care plăcerea de a juca sau de a viziona sunt greu de atins.

Rareș Sinca

Rareș Sinca

Fondator RST & CENTURY SNOOKER ACADEMY

Paul Croitoru

Paul Croitoru

Fondator RST & CENTURY SNOOKER ACADEMY

Florentin Ciobanu

Florentin Ciobanu

Fondator RST & CENTURY SNOOKER ACADEMY

Cosmin Postole

Cosmin Postole

Fondator CENTURY SNOOKER ACADEMY

Catalin EREMIA

Catalin EREMIA

Director Turnee - CENTURY SNOOKER ACADEMY